Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

ŠKANDÁL festivalu v Cannes: NEÚCTIVÉ správanie ochranky... Pocítila ho aj TÁTO HVIEZDA!

(Zdroj: TikTok)

CANNES - Filmový festival v Cannes v sobotu vyvrcholil poslednými premiérami. No hoci od veľkolepého zakončenia uplynuli už 2 dni, teraz sa sociálnymi sieťami začali šíriť videá, ktoré na podujatie nehádžu nejlepšie svetlo. Správanie ochranky bolo vraj mimoriadne neúctivé. Pocítila to aj táto hviezda!

Prestížny medzinárodný filmový festival v Cannes sprevádza nepríjemný škandál. Viacero hviezd sa totiž počas podujatia dostalo do konfliktu s ochrankou na červenom koberci. Konkrétne s istou ženou. Ako prvá bola Kelly Rowland, ktorá podľa vlastných slov bola v šoku z toho, ako s ňou na podujatí bolo zaobchádzané. Poukázala tiež na možný rasizmus. 

Vyjadrila sa, že "na tom koberci boli aj iné ženy, ktoré nevyzerali celkom ako ja a nedostali napomenutie, ani ich neodstrčili, ani im nebolo povedané, aby ustúpili." Len tri dni po záverečnom ceremoniály začali sociálnymi sieťami kolovať videá, ktoré dokazujú, že speváčka nebola zďaleka jedinou pozvanou, ktorá sa dostala do sporu so spomínanou ženou z ochranky. 

@melle_cess All rights reserved. Send mp for info #kellyrowland #film #redcarpet #cannes #fif2024 #celebrity #fy #Festival #securityguard #security #festivaldecannes #destinyschild #originalvideo #security #securité #incident #celebs #singer #destinyschild ♬ Motivation - Kelly Rowland

Tá podľa záberov nerešpektovala ani kórejskú herečku YoonA a zabránila jej v pózovaní na červenom koberci. Na videu je jasne vidieť, ako otrávenú hviezdu vyháňa zo schodov. Do konfliktu mala prísť aj ukrajinská modelka či Dominikánska herečka Massiel Taveres. Tá sa práve chystala na fotenie, mala v úmysle si rozprestrieť vlečku s vyobrazením Ježiša, no ochranka ju zastavila. Dokonca jej držala ruku, aby jej zabránila pri pózovaní. 

@arphroditeyoong #yoona #beyoongsbirthday #cannes2024 #taeyeon #snsd #girlsgeneration #yoonaxqeelin #qeelin #koreandrama #layzhang #snsd #exo #junghaein #kdrama #kpop #kpopfyp #kdramafyp #fyp #xbcyza ♬ miss korea - ana

Podľa DailyMail sa však kolegovia spomínanej ženy z ochranky zastávali, že konala primerane a "robila iba svoju prácu". „Bola to uvádzačka, ktorá robila pod veľkým tlakom, aby udržala ľudí na koberci v pohybe, aby zabránila hromadeniu davov,“ povedal dlhoročný pracovník festivalu. „Nedošlo k žiadnemu strkaniu, ani karhaniu,“ uviedol s tým, že bezpečnosť a dodržiavanie stanovených harmonogramov je pre nich na prvom mieste. Odmietol tiež rasistický motív. 

@louistanca La robe Jésus de l’actrice Massiel Taveras au Festival de Cannes. #cannes2024 #festivaldecannes2024 #festivaldecannes #massieltaveras #jesuschrist #cannesfilmfestival ♬ son original - Louis
Viac o téme: Kelly Rowland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu