Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herec zo známeho seriálu sa pokúsil o SAMOVRAŽDU: Bol obeťou sexuálneho zneužívania!

Alan Ritchson Zobraziť galériu (3)
Alan Ritchson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Alan Ritchson (41) sa v posledných rokoch preslávil hlavne v seriáli Reacher, kde si zahral hlavnú postavu. V najnovšom rozhovore však prehovoril o svojom temnom období, ktoré sa skončilo pokusom o samovraždu.

Počas svojej hereckej kariéry sa Ritchson objavil v niekoľkých známych filmoch, ako je napríklad Rýchlo a zbesilo 10 či Hry o život, avšak jeho najväčšia úloha prišla v seriáli Reacher, kde si zahral hlavnú postavu.

Alan Ritchson
Zobraziť galériu (3)
Alan Ritchson  (Zdroj: SITA)

Okrem toho sa v mladosti venoval aj modelingu. Na toto obdobie však nemá príjemné spomienky. V najnovšom rozhovore pre Hollywood Reporter prezradil, že v mladosti čelil niekoľkým sexuálnym útokom, ktoré mali za následok jeho pokus o samovraždu. 

„Práca v modelingovom priemysle má len veľmi málo výhod. Buďme úprimní, je to ako ako predávať ľudí na sex. Nie je to regulované a je to verejné tajomstvo. Raz som mal fotenie so slávnym fotografom. Poslali ma do jeho hotelovej izby a sľúbili mi, že ak nafotím nahé zábery, tak mi ponúkne lukratívnu prácu. Nakoniec ma sexuálne napadol," povedal Ritchson.

Rovnako nepríjemné situácie však zažil aj v hereckom svete. „Jedna z kolegýň mi povedala, že mám prísť k nej na izbu. Vyhrážala sa mi, že ak to neurobím, tak povie médiám, že som ju sexuálne napadol," opísal ďalší nepríjemný incident. Krátko po ňom sa pokúsil o samovraždu.

Život mu podľa jeho slov zachránili jeho traja synovia Calem (11), Edan (10) a Amory (8). „Chcel som sa obesiť. Tesne predtým, než som omdlel, som videl mojich synov Calema, Edana a Amoryho, ale mali približne 30 rokov. Pokojne ma poprosili, aby som to nerobil, že chcú, aby som žil a bol súčasťou ich životov," doplnil herec.

Alan Ritchson
Zobraziť galériu (3)
Alan Ritchson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: ReacherAlan Ritchson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu