Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dcéra legendárneho Eminema sa vydala: Pozrite sa na tú krásnu nevestu!

Eminem
Eminem (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Oficiálne je z neho už svokor! Viaceré zahraničné médiá dnes zaplnili pekné správy o novinkách v živote legendárneho rappera Eminema (50). Jedna z jeho milovaných dcér sa totiž pred pár dňami vydala.

Hoci verejnosť pozná najmä biologickú dcéru slávneho rappera - Hailie Jade Scott, ktorú má s exmanželkou Kimberly Ann Scott, v skutočnosti si adoptoval ešte ďalšie dve dcéry. Jednou z nich je neter Kimberley - Alaina Marie, ktorú si Eminem osvojil v roku 2000, lebo jej vlastná matka mala problém s drogami. Tretia umelcova dcéra sa volá Stevie Laine a Eminemovej láske Kimberly sa narodila medzi ich dvoma manželstvami. Rapper si ju adoptoval v roku 2005. 

Najstaršou z dievčat je Alaina Marie, z ktorej je už pár dní vydatá pani. Fotkami a radostnou novinkou sa sama pochválila na sociálnej sieti Instagram. „9. jún 2023 je jedným z najlepších dní môjho života. V tomto živote, aj v tom budúcom, moja duša vždy nájde tú tvoju,” napísala ku záberom svojho veľkého dňa Alaina Marie. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Eminemova najstaršia dcéra povedala svoje "áno" dlhoročnému partnerovi Mattovi Moellerovi. Svadby sa podľa medializovaných informácií zúčastnilo 125 hostí. Na fotkách bolo vidno aj nevestinu sestru Hailie Jade, ktorá sa zhostila úlohy družičky. 

Viac o téme: EminemAlaina Marie Scott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu