Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdna Fergie sa chcela MASKOVAŤ: Nielen, že to NEVYŠLO, ale… Vyzerala smiešne!

Fergie Zobraziť galériu (2)
Fergie (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Svetové hviezdy rátajú s tým, že keď sa objavia na ulici, na muške ich kedykoľvek môže mať paparazzi. Mnohé sa preto aj na ulicu parádia ako na červený koberec a tie, ktorým sa nechce, sa snažia všemožne maskovať. To bol prípad aj speváčky Fergie (49). Zahalená bola od hlavy po päťy... No nielen, že to nevyšlo a fotografi ju aj tak spoznali, ešte aj vyzerala smiešne!

Galéria: Fergie klesla na úplné dno: Boj s psychózou, halucináciami i demenciou

Hviezdy svetového šoubiznisu sa delia na dve skupiny - tie ktoré majú dohodu s paparazzmi a ich záujem si doslova užívajú. Takéto známe tváre sa aj do obchodu chystajú ako na prominentnú párty, pretože aj obyčajná prechádzka po ulici sa mení na červený koberec. No a potom sú také, ktoré by si mimo pódia a kamier radi vychutnali "obyčajný život". 

K takým zjavne patrí aj speváčka Fergie zo skupiny The Black Eyed Peas. Keď sa totiž vydala do ulíc Beverly Hills, stoj čo stoj chcela zostať v anonymite. Od hlavy po päty sa tak zahalila do čiernej, mala na sebe veľkú mikinu s kapucňou na hlave, čierne nohavice aj kabelku... A aby si zaručila úplné maskovanie, na tvár si dala aj čierne rúško a okuliare. 

No nepodarilo sa - nielen, že ju paparazzi spoznali, ešte aj vďaka divnému maskovaniu vyzerala smiešne. Fergie, z ktorej planéty si prišla?!

Hviezdna Fergie sa chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia F)

Viac o téme: Fergie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu