Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Fergie klesla na úplné dno: Boj s psychózou, halucináciami i demenciou

Fergie Zobraziť galériu (5)
Fergie (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Fergie preslávilo viacero hitov či už v sólo kariére alebo s kapelou Black Eyed Peas. Jej začiatky však boli o dosť horšie. Bojovala s drogami aj halucináciami.

42-ročná hviezda sa s americkými novinármi podelila o zážitky z neľahkého obdobia jej života. Pre iNews porozprávala o časoch ešte pred kapelou Black Eyed Peas. Vtedy v dôsledku závislosti na metamfetamíne trpela príznakmi psychózy a demencie i halucináciami.

“Keď som bola na úplnom dne, trpela som chemicky vyvolanou psychózou a demenciou,” vysvetlila úspešná speváčka v rozhovore pre iNews. “Halucinovala som každý deň. Trvalo to rok odvtedy, ako som stopla drogy, aby sa to v mozgu dalo všetko do poriadku a prestala som vídať veci.”

Fergie bola dokonca presvedčená, že po nej idú špeciálne tímy FBI, CIA a SWAT, čo viedlo k trápnemu incidentu v kostole. “Pokúsili sa ma odtiaľ vyhodiť, pretože som sa bláznivo pohybovala po uličkách. Myslela som si, že sa v kostole nachádza infračervená kamera a snaží sa skontrolovať moje telo.”

Našťastie sa speváčka z toho úspešne dostala a dnes je jej najdôležitejšou úlohou starostlivosť o štvorročného syna Axla, pri čom sa strieda s bývalým manželom Joshom Duhamelom, a propagácia nového albumu Double Duchess.

Viac o téme: Fergie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu