Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Meno princa Harryho spojené so ŠKANDÁLOM: Sexuálne násilie a obchodovanie s ľuďmi!

Meno princa Harryho je spájané so škandálom okolo rapera Seana Combsa
Meno princa Harryho je spájané so škandálom okolo rapera Seana Combsa (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Z tohto spojenia nebude nadšený! Zahraničné médiá sa v týchto dňoch zaoberajú aj závažnými obvineniami, ktorým čelí slávny raper Sean Diddy Combs. Ten sa údajne dopúšťal sexuálneho násilia a obchodovania s ľuďmi. V súdnych dokumentoch sa šokujúco objavilo aj meno princa Harryho.

Na topkách sme vás nedávno informovali, že Sean Combs lieta v poriadnych problémoch. Jeho bývalý spolupracovník Lil Rod ho obvinili zo sexuálneho zneužívania a požaduje tučné odškodné. Vo svojej žalobe taktiež tvrdí, že umelec má na rováši aj ďalšie protizákonné konanie. 

V utorok vykonala federálna polícia v luxusnom sídle rapera raziu. Z domu odnášali krabice materiálu, ktorý bude nápomocný pri vyšetrovaní. Dobre informovaný zdroj pre NBC News uviedol, že Sean Combs je vyšetrovaný kvôli podozreniam zo sexuálneho násilia, obchodovania so sexom, nabádania a distribúcie nelegálnych narkotík, či strelných zbraní. Jeden z jeho susedov sa vraj vyjadril, že raper si domov často vozil dodávky plné prostitútok. 

Na celom prípade je šokujúce, že v dokumentoch sa objavilo aj meno princa Harryho. Lil Rod v svojej žalobe tvrdí, že Combs u seba organizoval sexuálne večierky, ktoré boli pre mnohých jedincov veľkým lákadlom aj kvôli jeho „prístupu k celebritám, ako sú slávni športovci, politické osobnosti, umelci, hudobníci a medzinárodní hodnostári, ako napríklad britský kráľovský princ Harry,” cituje úryvok z dokumentov Daily Mail. 

NIKDE SA NEUVÁDZA, ŽEBY SA HARRY SPOMÍNANÝCH VEČIERKOV ZÚČASTŇOVAL, avšak z takéhoto spájania so škandálom určite nebude nadšený. Médiá ho požiadali aj o vyjadrenie, ale zatiaľ nijako nereagoval. 

Princ Harry a jeho brat William sa so Seanom Combsom stretli v roku 2007, keď vystúpil na benefičnom koncerte, ktorý sa konal na počesť ich zosnulej matky. Či sa ešte potom niekedy Harry a raper stretli, nie je známe.  

Viac o téme: SeanSean Combs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu