Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalší ŠKANDÁL slávneho hudobníka: Znásilnil svojho zamestnanca? Ten požaduje miliónové odškodné!

P. Diddy Zobraziť galériu (2)
P. Diddy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký hudobník Sean Combs, ktorého fanúšikovia poznajú aj pod umeleckým menom P. Diddy (54), lieta opäť v problémoch. Ten teraz žiada obrovské odškodné.

Americký raper musel v posledných rokoch riešiť podobné škandály prakticky neustále. Viacero žien totiž tvrdilo, že ich vraj sexuálne napadol a znásilnil. Kvôli podobným obvineniam však skončil na súde opäť.

Jeho bývalý zamestnanec - producent a kameraman Rodney Jones tvrdí, že ho počas ich spolupráce na jeho poslednom albume niekoľkokrát sexuálne napadol. Podľa jeho slov ho údajne počas párty vo februári 2023 zdrogoval a znásilnil. 

Podľa informácií NBC ho vraj tiež nútil k sexu so sexuálnymi pracovníčkami a údajne sa ho dotýkal na intímnych miestach. Producent začal riešiť celý prípad súdnou cestou a od Combsa žiada tučné odškodné vo výške 30 miliónov dolárov. 

K celej veci sa pre Page Six vyjadril právnik hudobníka, ktorý závažné obvinenia odmieta. „Pán Jones nie je nič iné, než klamár. Na súde žiada 30 miliónov a ide mu o peniaze. Veci, ktoré tvrdí, sú len fikciou a nikdy sa nestali. Týmto krokom sa chce zviditeľniť. Máme jasné dôkazy o tom, že všetko, čo hovorí, sú klamstvá," uviedol právnik. 

P. Diddy
Zobraziť galériu (2)
P. Diddy  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: P. DiddySean Combs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu