Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DRÁMA pri príjazde na akciu: NEHODA šoféra najmladšej Kardashianky… Nabúral do auta jej mamy!

Kylie Jenner Zobraziť galériu (3)
Kylie Jenner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ups! Koncom týždňa mala najmladšia z rodu Kardashian, Kylie Jenner, veľký deň. Predstavovala totiž svoju novú značku vodky. Na veľkolepú akciu v západnom Hollywoode prišla celá jej rodina. Hneď v úvode sa však jej šofér postaral o drámu. Neskoro zabrzdil a… Nabúral do auta jej mamy!

Galéria: Kylie Jenner:

Po modelke Kendall Jenner, ktorá na trh priniesla vlastnú značku tequily, sa na biznis s alkoholom vrhla aj najmladšia z rodu - Kylie Jenner. Tá ešte ako tínedžerka vybudovala kozmetické impérium. No tentokrát sa rozhodla, že svoje biznis pôsobenie rozšíri o vlastnú značku vodky. V západnom Hollywoode sa pri tejto príležitosti konala veľkolepá párty.

Predstavenie novinky si nenechali ujsť viaceré verejne známe osobnosti a chýbať, samozrejme, nemohli ani členovia Kyliinej rozsiahlej rodiny. Ešte predtým, ako na miesto dorazila samotná hostiteľka, prišla jej mama Kris. No to ešte netušila, že o pár minút, keď príde jej dcéra, skončí s rozbitým autom. Jej šofér totiž neskoro zabrzdil a vpálil to priamo do nej.

DRÁMA pri príjazde na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

DRÁMA pri príjazde na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kris JennerKylie Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu