Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nespútaný SEX hviezdnej krásky: Ukázala nahé prsia, aj chlpatý rozkrok!

Emma Stone Zobraziť galériu (11)
Emma Stone (Zdroj: SITA/Profimedia)

LOS ANGELES - Emma Stone (35) už neraz dokázala svoje herecké kvality. Nie nadarmo má na svojom konte mnoho ocenení vrátane Oscara. Jedna vec jej však vždy robila problém - sexi scény. Napriek tomu si v novom filme, ktorý sama produkovala, struhla poriadne drsný sex. Ukázala nahé prsia, aj chlpatý rozkrok!

Emma Stone sa v minulosti netajila tým, že mala problémy s natáčaním odvážnych scén. „Ja neviem hrať ani len simulovaný sex bez toho,a by som pri tom neumierala. Mala som menší astmatický záchvat. Dovtedy som ani nevedela, že astmu mám. Počas tej scény sme museli hodiny skákať na posteli a kričať pritom. Bolo to hrozne ponižujúce a bála som sa, čo si o mne ľudia budú myslieť. Nakoniec som skončila s kyslíkovým prístrojom,“ priznala v roku 2010 herečka. 

No zdá sa, že aj toto je len o sile zvyku. Aktuálne má totiž na svojom konte nový film s názvom Poor Things, ktorý dokonca sama produkovala. A herečka si v ňom struhla poriadne odvážnu scénu. Nielen, že v ňom predvádza nespútaný sex s rôznymi mužmi a v rôznych polohách, ale ešte sa tam ukázala aj úplne nahá. Diváci filmovej novinky majú možnosť vidieť nielen jej nahé prsia, ale aj chlpatý rozkrok. Zdá sa, že s podobnými scénami po 14 rokoch už problém nemá! 

FOTO nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Emma StonePoor Things
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu