Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mimoriadne PLODNÁ markizácka šou: DVAJA muži oznámili… Čakáme bábätko!

(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Zdá sa, že minulý rok bol mimoriadne plodný. Nuž a bábätkám sa darilo najmä počas minulej série šou Survivor. Už počas jej trvania bola tehotná partnerka Josefa Kůrku, no a teraz... Na dieťatko sa tešia ďalší dvaja!

Tým, že z neho bude otec, sa ako prvý pochválil Tomáš Zástěra - český moderátor, ktorý súťažil ešte v prvej sérii Survivor. Doteraz bezdetný fešák čaká svojho prvého potomka s priateľkou, ktorú verejnosti prvýkrát predstavil na jeseň v roku 2022. 

„Už sa ťa nemôžeme dočkať," napísal k fotke ultrazvuku, ktorá zachytáva aktuálnu podobu jeho budúceho dieťatka. Pod príspevkom sa, samozrejme, nakopilo obrovské množstvo gratulácií. A to ešte niekto netušil, že príchodom dieťatka sa onedlho pochváli aj jeho kolega... 

Počas minulého roka v Survivor súťažil aj herec a moderátor Vašek Matějovský. Ten na sociálnej sieti Instagram nezverejnil snímku z ultrazvuku, no namiesto toho na svoj profil zavesil video, kde ukazuje pozitívny tehotenský test svojej partnerky. „Tiež sa vám zdá, že tento rok všetci rodia?" napísal k príspevku budúci otecko. 

Obom českým umelcom k očakávaným bábätkám srdečne gratulujeme! 

Viac o téme: Tomáš ZástěraVašek Matějovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu