Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vdova po Hughovi Hefnerovi (†91) OHOVORILA jeho sexuálne praktiky: NEBOL DOBRÝ!

Crystal Harris Hefner Zobraziť galériu (3)
Crystal Harris Hefner (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Crystal Harris (37) prišla žiť do Playboy Mansion ako 21-ročná a o 4 roky neskôr povedala Hughovi Hefnerovi (†91) svoje áno. Manželmi boli však len 5 rokov, v roku 2017 totiž slávny milovník zomrel. A jeho vdova postupne odhaľuje tajomstvá ich spolužitia... Aktuálne prezradila, aký bol s Hefnerom sex!

Crystal Harris a Hugh Hefner si povedali svoje áno v roku 2012 a manželmi boli 5 rokov. V roku 2017 vo veku 91 rokov totiž kontroverzný zakladateľ magazínu Playboy zomrel. Nasledujúcich 6 rokov si vdova informácie o spolunažívaní so zosnulým manželom nechávala pre seba. Minulý rok v lete však predstavila knihu s názvom Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself. 

A v tej sa rozrozprávala o tých najintímnejších detailoch života s otcom Playboya. Svet vtedy obleteli informácie o bizarných pravidlách, ktoré platili vo vile a Crystal priznala, že ju táto časť života poznačila natoľko, že musela vyhľadať terapeuta. „Bol to narcis a mizogýn, ale vykonal aj veľa dobrého. Vždy nás prosil, že ak sa pominie, nech o ňom hovoríme len v dobrom,“ vyjadrila sa vdova.

Hugh Hefner a Crystal Harris
Zobraziť galériu (3)
Hugh Hefner a Crystal Harris  (Zdroj: SITA)

Rozhodla sa to však porušiť a byť úprimná. A jej odhaľovanie pravdy neobišlo ani ich spálňu. Hugh Hefner vraj napriek svojej povesti milovníka nebol v posteli vôbec šikovný. Blondínka svoje skúsenosti s manželom opisuje za "zvláštne a a robotické" a vraj až s odstupom času si uvedomila, že jej manžel si sex nikdy neužil - či už išlo o akt vo dvojici alebo orgie. 

„Hefove pohyby len pripomínali niečo, čo bolo kedysi zábavné a sexi,“ opísala Crystal a dodala: „Alebo to možno nikdy nebolo zábavné a sexi.“ Jeho zručnosti vraj boli horšie ako praktiky chlapcov v tínedžerskom veku. „Hef za celý svoj život neprišiel na to, ako potešiť niekoho iného,“ pokračovala vdova. To však pripisuje ľuďom, ktorými sa obklopoval a ktorí mu celý život len pritakávali. Nikto z nich totiž nenabral odvahu mu dať akékoľvek sexuálne rady. 

Hugh Hefner a Crystal Harris
Zobraziť galériu (3)
Hugh Hefner a Crystal Harris  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Hugh HefnerCrystal Harris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu