Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce priznanie vdovy po Hefnerovi (†91): Plastická operácia ju takmer zabila!

Crystal a Hugh Hefnerovci Zobraziť galériu (6)
Crystal a Hugh Hefnerovci (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES -Túžba po dokonalosti ju skoro stála život! Crystal Hefner (34) poznajú všetci vďaka manželstvu so zakladateľom pánskeho magazínu Playboy - Hughom Hefnerom (†91). Pre sexicu bol dlho typický vyumelkovaný vzhľad. Od istého momentu sa však usiluje o návrat k prirodzenosti. V súvislosti s tým pred pár dňami priznala, že počas jedného zo skrášľujúcich zákrokov jej smrť dýchala na krk.

Crystal Harris sa začiatkom roka 2009 dala dokopy s Hughom Hefnerom, ktorý bol od nej starší o 60 rokov. Nečudo, že mnohí pre tento vzťah nemali veľmi pochopenie. Krásna playmate a zakladateľ magazínu Playboy si 31. decembra 2012 povedali svoje "áno" a Crystal bola po boku prachatého starčeka až do jeho smrti. Hefner zomrel v septembri 2017.   

Sexi blondínka rok pred tým bojovala so zdravotnými ťažkosťami. Kvôli nim si musela dať odstrániť silikónové implantáty. A ako s odstupom času priznáva, začala viac preferovať prirodzenosť a rôznym skrášľujúcim procedúram sa začala vyhýbať.  

Crystal Hefner pri jednej skrášľujúcej procedúre takmer prišla o život.
Zobraziť galériu (6)
Crystal Hefner pri jednej skrášľujúcej procedúre takmer prišla o život.  (Zdroj: Instagram)

Crystal však v týchto dňoch priznala, že neskôr predsalen po skrášlení zatúžila. Podstúpila procedúru, pri ktorej jej mal byť jej vlastný tuk presunutý z jedných partií tela do iných. „Skoro som to neprežila. Stratila som polovicu krvi a skončila som v nemocnici, kde mi ju museli doplniť transfúziou,” uviedla blondínka. „Mala som sa poučiť už prvýkrát. Avšak mám pocit, že vesmír nám posiela stále tie isté lekcie, až kým sa nepoučíme,” dodala.

Vdova po Hefnerovi sa tiež vyjadrovala k tomu, že sociálne siete a médiá nútia ženy k tomu, aby so sebou neboli spokojné. Aj ona sama mala najmenej 10 rokov pocit, že jej hodnota je založená len na tom, ako dobre vyzerá

Crystal Hefner so svojím súčasným partnerom.
Zobraziť galériu (6)
Crystal Hefner so svojím súčasným partnerom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Crystal Hefner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu