Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ŠKANDÁL! Britney Spears zakázali vstup do luxusného hotela... Pobehovala tam s HOLÝMI PRSIAMI

Britney Spears Zobraziť galériu (4)
Britney Spears (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Americká speváčka Britney Spears (42) na seba upozorňuje prakticky, všade, kde sa objaví. Podľa najnovších správ jej však kvôli výstrednému správaniu zakázali vstup do známeho hotela v Los Angeles. Prítomným hosťom totiž prekážalo, že sa popri bazéne prechádzala hore bez.

Svoje odvážne zábery prezentuje hudobníčka na sociálnej sieti Instagram prakticky neustále. Podľa najnovších informácii sa však Spears nehanbí prezentovať svoje telo ani na verejnosti, čo ju dostalo do problémov.

V známom hoteli Four Seasons v Los Angeles totiž kompetentným došla s hviezdnou speváčkou trpezlivosť a zakázali jej vstup. Miestnym hosťom totiž prekážalo správanie slávnej umelkyne a hlavne to, že sa popri bazénoch promenádovala hore bez.

„Britney chodila do tohto hotela roky. V poslednej dobe však spôsobovala zamestnancom vrásky na čele. Počas minulého roka jej najskôr zakázali vstup, potom to zrušili a následne opäť zakázali. Niektorí hostia sa sťažovali na to, že pri bazéne chodila hore bez, kvôli čomu sa necítili komfortne. Jej správanie bolo často bizarné a otravné," uviedol zdroj pre The Sun.

„Tieto správy sa šírili celým hotelom a je to veľmi nešťastné, ale momentálne tam nemôže chodiť, určite nie do kúpeľov. Britney môže byť veľká hviezda, ale nemôže tam pobehovať a robiť si čo chce. Vyzerá to tak, že veľa vysokopostavených a bohatých hostí sa jednoducho nechce cítiť trápne," doplnil zdroj.

ŠKANDÁL! Britney Spears zakázali
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu