Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strach Taylor Swift: Prenasledoval ju nebezpečný stalker... Pokúšal sa dostať do jej bytu!

Taylor Swift Zobraziť galériu (3)
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka Taylor Swift (34) čelila v posledných dňoch nepríjemnému problému. Okolo jej apartmánu v New Yorku sa totiž približne mesiac pohyboval muž, ktorý sa s ňou chcel stretnúť a napokon sa pokúsil do jej príbytku dostať.

Jedna z najpopulárnejších umelkýň súčasnosti momentálne prežíva v súkromí vydarené obdobie. Už niekoľko mesiacov totiž tvorí pár s hráčom amerického futbalu Travisom Kelcem, s ktorým to vyzerá na vážny vzťah.

Taylor Swift
Zobraziť galériu (3)
Taylor Swift  (Zdroj: SITA)

V posledných dňoch však musela riešiť nepríjemný problém. Okolo jej bytu v New Yorku sa totiž pohyboval stalker, ktorý sa podľa viacerých svedkov chcel s hviezdnou speváčkou stretnúť. Počas posledného mesiaca znepríjemňoval život v susedstve speváčky a napokon sa pokúsil do jej bytu dostať, za čo ho napokon zatkla polícia.

Pre Page Six sa vyjadrilo viacero svedkov, ktorí mali počas tohto obdobia s neznámym mužom skúsenosť. „Pohyboval sa tu asi mesiac. Spával tu na ulici, fajčil, pokrikoval a znepríjemňoval ľuďom život. Môj manžel sa ho pred Vianocami pýtal, čo tu robí. Povedal, že chce vidieť Taylor. Raz sa tu dokonca objavil s kyticou. Veľakrát sme na neho volali políciu, ale nemohli spraviť nič, pokiaľ sa nepokúsil vniknúť do budovy. Raz som povedala, aby odtiaľto odišiel, ale len na mňa zazeral. Bol to totálny blázon," povedala žena pre spomínaný magazín. 

Ten zverejnil aj fotky muža, ktorého identita zatiaľ nie je známa. Podľa svedkov však zatýkanie prebiehalo bez problémov a muž sa nijako nebránil. Nateraz však zostáva za mrežami a tak si môže Swift aspoň na istý čas vydýchnuť.

Taylor Swift
Zobraziť galériu (3)
Taylor Swift  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu