Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zúfalá Taylor Swift: Študent (21) SLEDUJE jej súkromné lietadlo... Vyhráža sa ŽALOBOU!

Taylor Swift
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V prostredí svetových hviezd je bežnou praxou, že na cestovanie za svojimi povinnosťami často využívajú súkromné lietadlá. Výnimkou nie je ani speváčka Taylor Swift (34). Život jej však strpčuje len 21-ročný študent, ktorý ju doslova sleduje. Stopuje jej lety a zverejňuje ich na internete. Blondínka sa teraz vyhráža žalobou!

Študent Jack Sweeney si koleduje o problém. Sleduje totiž súkromné lietadlá bohatých Američanov a údaje o ich letoch zverejňuje na sociálnych sieťach. Na muške mal napríklad spoluzakladateľa Microsoftu Billa Gatesa, zakladateľa Amazonu Jeffa Bezosa či generálneho riaditeľa spoločnosti Meta Marka Zuckerberga. 

Galéria: Taylor Swift

Sledovať začal aj speváčku Taylor Swift... No tam narazil na problém. Hviezda sa totiž začala vyhrážať žalobou. Jej právnici poslali Sweeneymu list, v ktorom tvrdia, že informácie, ktoré zverejňuje, predstavujú "bezprostrednú hrozbu pre bezpečnosť a blaho" speváčky a ide o "záležitosť života alebo smrti"

21-ročný študent University of Central Florida reagoval, že speváčke "nikdy nemal v úmysle ublížiť". Taylor Swift má vraj ako speváčku rád a verí v transparentnosť a verejné informácie. Dodal tiež, že výhražný list dostal po tom, čo sa hudobníčkou začali zaoberať médiá v súvislosti s uhlíkovou stopou, ktorú vyrába. Swift sa umiestnila na vrchole rebríčka celebrít s najvyššími emisiami CO2.

Minulý mesiac bol navyše zatknutý 33-ročný muž za prenasledovanie speváčky. Jej hovorkyňa neskôr uviedla, že za to čiastočne môžu informácie o pohybe lietadla, ktoré zverejňuje Sweeney. „Nemôžeme komentovať žiadne prebiehajúce vyšetrovanie, ale môžeme potvrdiť, že načasovanie stalkerov naznačuje súvislosť,“ vyjadrila sa Tree Paine. 

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu