Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NOČNÁ DRÁMA v prístave: Otec známej speváčky sa pobil s paparazzom!

Taylor Swift Zobraziť galériu (2)
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Austrálsky fotoreportér Ben McDonald tvrdí, že ho dnes ráno udrel otec hviezdnej americkej speváčky Taylor Swift na móle v prístave austrálskeho Sydney. Incident vyšetruje polícia, uviedla agentúra Reuters.

Galéria: TAYLOR SWIFT

Potýčka sa odohrala po poslednom koncerte Taylor Swift v najväčšom austrálskom meste. Polícia potvrdila, že vyšetruje údajné napadnutie, do ktorého boli zapletení 71-ročný muž a jeden ďalší muž v prístavisku Neutral Bay zhruba o 2:30 miestneho času.

Polícia priamo nemenovala otca speváčky - Scotta Swifta, ktorý má 71 rokov. Podľa miestnych médií podal sťažnosť austrálsky fotograf, ktorý čakal na Taylor Swift a jej otca, keď prišli k Neutral Bay po nočnej výletnej plavbe. Umelkyňa bola v tom čase s otcom, ale pri incidente už bola v automobile, uviedla televízia ABC.

Taylor Swift má so svojím otcom pekný vzťah.
Zobraziť galériu (2)
Taylor Swift má so svojím otcom pekný vzťah.  (Zdroj: Profimedia)

Hovorca speváčky povedal magazínu Rolling Stone, že dvaja ľudia si voči Swift a jej sprievodu počínali agresívne. Vo vyhlásení tímu speváčky sa dokonca uvádza, že chceli jednu členku sprievodu hodiť do vody. McDonald sa naopak sťažuje, že ľudia okolo Swift sa proti zhotoveniu fotografií bránili dáždnikom a došlo k potýčke, do ktorej sa zapojil otec 34-ročnej popovej divy.

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu