Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávnu herečku OKRADLI v luxusnom hoteli: Škoda viac ako 81-tisíc... TOTO ju mrzí dvojnásobne!

Lily Collins má hlavu v smútku.
Lily Collins má hlavu v smútku. (Zdroj: Netflix)

LOS ANGELES - Herečka Lily Collins (34), ktorú verejnosť vníma predovšetkým ako Emily in Paris, má aktuálne hlavu v smútku. V luxusnom hoteli sa totiž stala obeťou krádeže. Prišla o šperky, ktoré sú pre ňu výnimočne vzácne. Škoda je viac ako 81-tisíc dolárov!

Od veľkého dňa Lily Collins a jej manžela Charlieho McDowella neuplynuli ešte ani dva roky... O to viac zrejme herečku mrzí situácia, ktorá aktuálne nastala. Ako informuje Daily Mail, Lily sa stala obeťou krádeže. Všetko sa odohralo v luxusnom hoteli v Los Angeles, kde si tmavovláska práve užívala wellness. 

Svoje cennosti si predtým uložila do úschovne. O to väčší šok ju čakal po návrate, keď zistila, že jej veci niekto ukradol. Zlodej sa zmocnil jej zásnubného prsteňa aj svadobnej obrúčky. Išlo tak hneď o dvojnásobnú ranu. Policajti však násilné vniknutie nezistili. Oddelenie šerifa z Los Angeles prípad klasifikoval ako "krádež nad 10-tisíc dolárov". Zatiaľ však nikto nebol zatknutý. 

Zásnubný prsteň obsahoval výrazný ružový diamant a klenotník jeho hodnotu odhadol na viac ako 81-tisíc dolárov. „Vyzerá to na veľmi pekný ružový diamant, odhadom váži pravdepodobne dva alebo tri karáty,“ zhodnotil súkromný klenotník Bonnie Dudeney. „Aj keď je ťažké to oceniť, určite má hodnotu vyššiu ako 81-tisíc dolárov,“ dodal. 

Herečka Lily a filmár Charlie sa stretli pri natáčaní filmu Gilded Rage v roku 2019. Prvýkrát sa spolu verejne objavili v roku 2020 a zasnúbili sa v septembri toho istého roka počas cesty do Nového Mexika. Zobrali sa v septembri 2021 v Dunton Hot Springs v Colorade. 

Viac o téme: Lily Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu