Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávny herec ukázal krásnu sestru: Táto sexica bola pred pár rokmi ešte chlap!

Pedro Pascal Zobraziť galériu (2)
Pedro Pascal (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa sa vo svete šoubiznisu riešilo hlavne odovzdávanie cien Emmy, na ktorom sa objavili tie najväčšie osobnosti svetového šoubiznisu. Jednou z nich bol aj herec Pedro Pascal (48), ktorého však tentokrát zatienila jeho sestra - transgender herečka Lux Pascal (31). Tá totiž svojou krásou očarila mnohých.

Pedro Pascal sa zviditeľnil hlavne vďaka svojím hereckým výkonom v známych počinoch, ako sú napríklad Mandalorián, Narcos či The Las of Us. Veľa fanúšikov si však získal aj vďaka svojmu gestu, ktorým v roku 2021 podporil svoju sestru Lux. Tá v tom čase prechádzala zmenou pohlavia. 

Lux sa narodila ako Lucas Balmaceda a svoju premenu opísala vo viacerých rozhovoroch. Na vzťahu s jej slávnym bratom to však nič nezmenilo a dvojica sa objavila bok po boku aj počas odovzdávania cien Emmy.

Aj keď sa v predchádzajúcich dňoch veľa hovorilo o ortéze Pascala, ktorú pravidelne ladí so svojimi outfitmi, tentoraz to bolo inak. Značnú pozornosť si ukradla práve Lux, ktorá sa na podujatí objavila v elegantných čiernych šatách a pri pohľade na ňu by len málokto povedal, že prišla na svet ako chlap.  

Pedro Pascal, Lux Pascal
Zobraziť galériu (2)
Pedro Pascal, Lux Pascal  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pedro PascalLux Pascal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu