Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi herec sa chváli peknou sestrou: Nedávno bola ešte chlap!

Pedro Pascal Zobraziť galériu (7)
Pedro Pascal (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je na ňu hrdý! Herec Pedro Pascal (45), známy napríklad z počinov Hra o tróny, Narcos, či Kingsman, bol magazínom People zaradený medzi najsexi mužov sveta za rok 2020. V týchto dňoch sa s fanúšikmi podelil o úspechy svojej sestry Lux (28). Tá sa predviedla ako modelka.

Pedro Pascal účinkoval vo viacerých seriáloch, vďaka čomu si získal sympatie mnohých fanúšikov po celom svete. V jeho šľapajách sa rozhodol kráčať aj jeho 28-ročný brat Lucas. Ten pôsobil na divadelných doskách a účinkoval aj vo viacerých telenovelách. Spoločne sa stretli pred kamerami počinu Narcos. 

Pedro Pascal s bratom Lucasom.
Zobraziť galériu (7)
Pedro Pascal s bratom Lucasom.  (Zdroj: Instagram)

O Pedrovi je známe, že dlhodobo bojuje za práva LGBT komunity. A dnes je aj jasné, prečo. Z jeho brata Lucasa je totiž dnes už sestra menom Lux. Tá poskytla otvorený rozhovor o zmene pohlavia pre magazín Revista Ya, ktorého súčasťou sú aj fotografie, na ktorých pózuje ako rodená modelka. 

Pascal na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil titulnú fotku spomínaného magazínu. „Moja sestra, moje srdce, naša Lux,” napísal k záberu známy herec, ktorý od followerov dostal rôzne reakcie. 

Lux v minulosti priznala, že sa necíti ani ako muž, ani ako žena. Časom si ale uvedomila, že byť ženou je pre ňu prijateľnejšie. „Stále ale bojujem o to, aby nebinárne osoby mali v spoločnosti svoj priestor,” uviedla. 

 

Viac o téme: Pedro PascalLux Pascal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu