Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna herečka odkryla kolegovu minulosť: Bolo to hrozné, nemal ani na jedlo!

Pedro Pascal Zobraziť galériu (10)
Pedro Pascal (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jeho začiatky neboli vôbec jednoduché. Aj napriek tomu, že Pedro Pascal (48) patrí v súčasnosti medzi najznámejšie tváre Hollywoodu, jeho kariéra nebola vždy taká úspešná. Jeho herecká kolegyňa a dobrá kamarátka Sarah Paulson (48) v najnovšom rozhovore dokonca priznala, že mu musela dávať peniaze, pretože nemal ani len na jedlo!

Aj napriek tomu, že v súčasnosti ho pozná drvivá väčšina filmových a seriálových nadšencov, na úspech si musel počkať. Ten prišiel v jeho prípade až v posledných rokoch. Reč je o hercovi menom Pedro Pascal, ktorý pochádza z Čile.

Jeho blízka kamarátka a kolegyňa Sarah Paulson v najnovšom rozhovore zaspomínala na jeho ťažké začiatky. Americká herečka pre magazín Esquire povedala, že Pascalovi dávala dokonca peniaze, pretože si nemohol dovoliť ani jedlo.

Sarah Paulson
Zobraziť galériu (10)
Sarah Paulson  (Zdroj: SITA)

„Myslím si, že už o tom hovoril aj verejne... Ale bolo obdobie, keď som mu dávala peniaze, ktoré som zarobila, aby sa mohol najesť. Každý chce, aby bol úspešný, čo je podľa mňa znak veľkej filmovej hviezdy," povedala Paulson.

Dvojica sa pozná už približne 3 dekády. Po prvýkrát sa stretli v roku 1993 na umeleckej škole. Počas rokov sa z nich stali veľmi dobrí priatelia a bok po boku sa pravidelne objavujú aj na prestížnych akciách.

Sarah Paulson, Pedro Pascal
Zobraziť galériu (10)
Sarah Paulson, Pedro Pascal  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sarah PaulsonPedro Pascal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu