Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pravá blondínka po KRACHU 12-ročného manželstva: Predviedla postavičku v PLAVKÁCH!

Reese Witherspoon Zobraziť galériu (2)
Reese Witherspoon (Zdroj: SITA)

MEXIKO - Herečku Reese Witherspoon (47) majú diváci už roky spätú s jej ikonickou postavou Pravej blondínky. Už dávno to však nie je tá ružová študentka vysokej školy. Má pred 50-kou a začiatkom tohto roka sa prevalilo, že sa po 12 rokoch rozvádza... Aktuálne si plavovláska užíva dovolenku v Mexiku. Pozrite, predviedla svoju postavu v plavkách!

V marci tohto roka sa prevalilo, že herečka Reese Witherspoon sa po 12 rokoch manželstva rozvádza s umeleckým agentom Jimom Tothom. „Máme nejaké súkromné správy, o ktoré sa chceme podeliť. S veľkou dávkou starostlivosti a ohľaduplnosti sme urobili ťažké rozhodnutie, že sa rozvedieme,“ informovala blondínka, ktorá má so svojim ex 10-ročného syna Tennessea.

Galéria: Filmové zábery Reese Witherspoon

Aktuálne si kráska užíva svoju prvú dovolenku ako single žena na luxusnej pláži v Mexiku, čo neuniklo ani všadeprítomným paparazzom. Tí ju vyfotili s úsmevom na tvári v bielych jednodielnych plavkách. Veľkým slameným klobúkom si herečka, okrem ochrany pred úpalom, zrejme chcela zabezpečiť aj jemný pocit anonymity. No, veľmi sa jej to nepodarilo.

Pozrite, ako jej to pristalo!

Pravá blondínka po KRACHU
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Reese Witherspoon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu