Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna správa! Svetová hviezda sa ZASNÚBILA: Pochválila sa MEGA diamantom!

Demi Lovato
Demi Lovato (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bude svadba! Bývalá detská hviezda a speváčka Demi Lovato (31) prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pochválila, že ju jej priateľ požiadal o ruku. Pozrite na ten mega diamant!

Detská hviezda a speváčka Demi Lovato už raz zasnúbená bola. Svoju ruku v roku 2020 prisľúbila hercovi Maxovi Ehrichovi, s ktorým v tom čase tvorila pár len 4 mesiace. Dlho však dvojica svadbu neplánovalova... Už o dva mesiace svet obletela správa, že tmavovláska zásnuby ruší. Tak tentokrát to snáď konečne vyjde. 

Galéria: Demi Lovato

Speváčka sa totiž na sociálnej sieti Instagram pochválila, že je opäť zasnúbená. Svoje áno tentokrát povedala hudobníkovi Jordanovi "Jutes" Letesovi. Ten si pri žiadaní o ruku dal trochu načas a neponáhľal sa tak, ako jeho predchodca. Vzťah dvojice sa totiž prevalil ešte v auguste 2022. 

„Stále nemám slov. Včerajšia noc bola najlepšia noc môjho života a nemôžem uveriť, že si zoberiem lásku svojho života. Láska moja, teším sa, že si ťa vezmem. Každý deň, ktorý som s tebou strávila, bol splneným snom a neviem sa dočkať, kedy ťa budem navždy milovať a vážiť si ťa. Tak na zvyšok nášho života. Milujem ťa, zlatko,“ napísala nadšená snúbenica a pochválila sa fotkami z romantickej chvíle. Pozrite na ten mega prsteň! 

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu