Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VEĽKÁ POTUPA Harryho a Meghan: Och, toto by nebolo príjemné nikomu!

Harry a Meghan Zobraziť galériu (2)
Harry a Meghan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto by nepotešilo nikoho! So záverom roka je neodmysliteľne späté bilancovanie a hodnotenie uplynulých mesiacov. Do toho sa pustili aj tvorcovia magazínu The Hollywood Reporter, ktorý je považovaný za akúsi bibliu šoubiznisu. Nuž, a skúste hádať, na kom si poriadne zgustli...

Keď sa Harry a Meghan pred troma rokmi oddelili od britskej monarchie a presťahovali sa do Spojených štátov amerických, sľubovali si od toho lepší život a voľnú ruku pri svojich projektoch. 

Žiaľ, pomenovanie, ktoré si v týchto dňoch vyslúžili, ich príliš nepoteší. Magazín The Hollywood Reporter ich totiž zaradil medzi najväčších stroskotancov roka 2023. „Značka Harry a Meghan sa nafúkla do takej obrovskej bubliny, ktorá si priam pýtala o to, aby praskla,” znie odôvodnenie magazínu. 

Nechýba ani vymenovávanie neúspechov tejto dvojice. Meganin podcast Archetypes skončil, Harryho knihu mnohí označujú ako spoveď ufňukanca, výsmechom skončil aj ich dokument na Netflixe a vrcholom bola paródia v animovanom seriáli South Park. 

Aby toho nebolo málo, ich nadácia Archwell skončila tento rok v červených číslach a vykázala značnú stratu.

VEĽKÁ POTUPA Harryho a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: HarryMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu