Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Charlie Sheen a PIKANTNÉ FOTO jeho dcéry (19): Zmenil názor... Prachy sú prachy!

Charlie Sheen a jeho dcéra Sami Zobraziť galériu (2)
Charlie Sheen a jeho dcéra Sami (Zdroj: SITA a Instagram/ samisheen)

LOS ANGELES - Slávneho herca Charlieho Sheena (58) takmer porazilo, keď zistil, že si jeho dcéra Sami krátko po dovŕšení 18-tky založila účet na platforme pre dospelých. Ubehol rok a slávny tatko svoj názor akosi prehodnotil.

Keď si staršia dcéra Charlieho Sheena - Sami založila účet na platforme OnlyFans, slávny tatko zúril. „Vôbec to nepodporujem! Má 18 rokov a býva s mamou. Toto by sa pod mojou strechou nestalo," povedal k tomu pre E! News a dodal, že aspoň ju poprosil, aby pikantné fotky robila s eleganciou a kreativitou.   

Naopak, nemenej slávna matka - Denise Richards svoju podnikavú dcéru vo všetkom podporila. A na prekvapenie mnohých, netrvalo dlho a sama si na OnlyFans založila vlastný účet. 

O tomto type zárobku blondínka hovorila, aj keď bola hosťom Bethenny Frankel v jej podcaste Just B. Tam tiež prezradila, že jej exmanžel zmenil názor na to, ako sa ich dcéra Sami živí. „Keď s OnlyFans začala, nebol z toho nadšený. Zmenil názor, keď si kúpila Mercedes a presťahovala sa do domu. Zrejme si povedal, že to nakoniec možno nie je až také zle,” uviedla Denise. 

Viac o téme: Charlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu