Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z búrliváka Charlieho Sheena je INÝ MUŽ: Opísal moment, keď navždy sekol s chľastom!

Charlie Sheen
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jeho búrlivý život je minulosťou. Americký herec Charlie Sheen (58) bojoval dlhé roky s problémami s alkoholom. Už čoskoro však oslávi 6 rokov od momentu, kedy sa ho dotkol naposledy. V najnovšom rozhovore priznal, čo bolo pre neho zlomovým okamihom, po ktorom s pitím prestal.

O problémoch Sheena sa postupom času dozvedel prakticky celý svet. Momentálne však jeho život ani zďaleka nepripomína zhýralú minulosť a už čoskoro oslávi 6 rokov, odkedy sa naposledy pozrel na dno pohárika.

Pri tejto príležitosti poskytol magazínu People zaujímavý rozhovor, v ktorom opísal, ako vyzerá jeho životný štýl v súčasnosti a rovnako prezradil, čo bolo pre neho zlomovým momentom, ktorý mu otvoril oči.

„Budúci mesiac budem už 6 rokov bez alkoholu. Mám veľmi konzistentný životný štýl. Točí sa hlavne okolo mojich 14-ročných dvojičiek Maxa a Boba. V minulosti som rád už od rána pil, do kávy som si pridával škótsku whiskey. V súčasnosti vstávam o 4:30, pozriem si, čo je nové, cvičím, odpoviem na emaily a pomáham deťom, aby boli pripravené na ich deň. Potom ich zobudím a pomáham im s rannou rutinou, ak sa to tak dá nazvať," povedal Sheen.

„Jedno ráno som zabudol na stretnutie mojej dcéry, ktorej som sľúbil, že ju tam odveziem. Už som ale pil, a tak som to nemohol urobiť. Musel som zavolať môjmu kamarátovi, aby nás odviezol. Prišli sme na čas, ale zlomilo mi to srdce, pretože dcéra sedela vzadu a určite rozmýšľala, prečo jej otec nešoféruje. Prišiel som domov a premýšľal som o tom celý deň. Ďalšie ráno som vstal a jednoducho prestal," doplnil herec.

Viac o téme: Charlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu