Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Charlieho Sheena napadla agresívna susedka: Škrtila ho vo vlastnom dome!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (4)
Charlie Sheen (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Tesne pred sviatkami musel riešiť poriadne vyostrený konflikt. Americký herec Charlie Sheen (58) mal počas tohto týždňa nepríjemnú hádku so susedkou. Tá na neho dokonca fyzicky zaútočila.

Fanúšikovia najznámejšieho počinu Charlieho Sheena - seriálu Dva a pol chlapa si určite pamätajú na jeho bláznivú susedku Rose. S podobnou ženou však mal slávny herec nedávno skúsenosť aj v reálnom živote.

Melanie Lynskey a Charlie Sheen
Zobraziť galériu (4)
Melanie Lynskey a Charlie Sheen  (Zdroj: Columbia Broadcasting System)

V stredu si totiž musel privolať políciu kvôli susedke, s ktorou sa pohádal. 47-ročná žena sa násilím dostala do jeho domu a následne ho mala začať škrtiť. Roztrhla mu pri tom aj tričko. Po útoku sa vrátila do svojho domu, kde ju však onedlho zatkla polícia. Sheenovi sa našťastie nič vážne nestalo a nemal žiadne zranenia.

Správy o incidente priniesol TMZ, avšak dôvod celej roztržky sa zistiť nepodarilo. Podľa informácií tohto magazínu však nemalo ísť o prvý incident s touto ženou. Podľa zdroja z okolia známeho herca mala pár dní pred útokom vyliať na jeho auto neznámu tekutinu a vysypať pred jeho dvere odpad.

Charlie Sheen
Zobraziť galériu (4)
Charlie Sheen  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Charlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu