Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dcéra (18) Charlieho Sheena má NOVÉ PRSIA: Pozrite, takto už pretŕča svoje silikóny!

Sami Sheen
Sami Sheen (Zdroj: Instagram S.S.)

LOS ANGELES - Dcéra niekdajšej modelky Denise Richards a slávneho herca Charlieho Sheena - Sami Sheen (19), ktorá sa zviditeľnila aj pôsobením na platforme OnlyFans, nedávno podstúpila plastiku pŕs. Výsledok zákroku si samozrejme nenechala pre seba a s prácou plastického chirurga sa pochválila na sociálnych sieťach.

Dcéra Charlieho Sheena a Denise Richards vyskúšala svoje šťastie na neslávne známej sociálnej sieti OnlyFans už v poriadne mladom veku. Aj napriek tomu, že jej slávny otec mal s jej rozhodnutím problém, neskôr zmenil názor a pridal sa k Richards, ktorá svoju dcéru podporovala od začiatku.

Aj napriek tomu, že sa Sheen darilo na výbornú, nebola spokojná so svojím zovňajškom. Už od detstva podľa vlastných slov túžila po plastike pŕs a svoje želanie si pre nedávnom splnila. V posledných týždňoch tak už čakala len na to, kým sa zo zákroku zotaví.

S novými prsiami sa napokon pochválila svojím fanúšikom pred pár dňami na sociálnej sieti Instagram. Tam zverejnila viacero záberov, na ktorých je už na prvý pohľad vidieť rozdiel, z čoho má Sheen určite obrovskú radosť.

Viac o téme: Sami Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu