Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Svet opustil ďalší obľúbený herec (†50): Preslávil sa vo viacerých známych seriáloch!

(Zdroj: pixabay)

SAN DIEGO - Filmový svet sa spamätáva z ďalšej obrovskej straty. Vo veku 50 rokov zomrel americký herec Tyler Christopher, ktorého diváci poznajú z viacerých známych počinov. O jeho smrti informoval jeho kolega a priateľ Maurice Benard na Instagrame.

Fanúšikovia sa počas posledných dní spamätávali z úmrtia obľúbeného herca Matthewa Perryho, ktorý sa preslávil ako Chandler v seriáli Priatelia. Počas včerajšieho dňa však svet prišiel o ďalšieho talentovaného umelca.

Vo veku 50 rokov zomrel Tyler Christopher, ktorý sa najviac preslávil v seriáli General Hospital. Okrem toho sa objavil napríklad v Tak plynie čas, JAG či Čarodejnice. O jeho smrti ako prvý informoval jeho priateľ Maurice Benard, ktorý na svojom profile na sociálnej sieti Instagram uviedol aj príčinu smrti.

„Tyler zomrel ráno po tom, ako utrpel srdcovú príhodu v jeho byte v San Diegu. Tyler bol veľmi talentovaný herec, ktorý rozžiaril každú scénu, v ktorej sa objavil. Vďaka tomu prinášal svojim fanúšikom radosť, ktorú mohli zažiť prostredníctvom jeho herectva," napísal Benard.

Jeho smrť následne potvrdil aj jeho hovorca. „Tieto informácie ma šokovali a som z jeho straty zničený. Bol veľmi nadaný herec, ale hlavne dobrý priateľ. Moje myšlienky smerujú k jeho priateľom, rodine a tým, ktorí ho milovali," povedal jeho zástupca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu