Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zomrel známy herec (†56): Necítil sa dobre... K lekárovi išiel PRÍLIŠ NESKORO!

Jake Abraham svoj zdravotný stav zanedbal! Zobraziť galériu (2)
Jake Abraham svoj zdravotný stav zanedbal! (Zdroj: pixabay)

LIVERPOOL - Umelecký svet prežíva obrovský smútok. Vo veku 56 rokov podľahol vážnej chorobe britský herec Jake Abraham. Osudným sa mu stala vážna choroba. K lekárovi však išiel príliš neskoro!

Vo veku 56 rokov zomrel len pár mesiacov po diagnostikovaní vážnej choroby britský herec Jake Abraham. Predstaviteľ Deana z komédie Zbaľ prachy a vypadni! sa v júli vyjadril, že svoj zdravotný stav podcenil a napriek tomu, že sa necítil dobre, lekára vyhľadal príliš neskoro. A to ho, bohužiaľ, stálo život. 

„Pracoval som, ale necítil som sa dobre. Prechádzal som si stavmi, kedy som sa necítil sám sebou, nemal som energiu a mal som bolesti,“ vyjadril sa v lete. Hercovi následne diagnostikovali rakovinu prostaty, ktorá sa neskôr rozšírila do zvyšku tela a vytvorila metastázy na chrbtici, bedrách a močovom mechúre. 

Keď verejnosť obletela správa o Jakeovej smrti, sociálne siete okamžite zaplavili slová sústrasti. „Zlomilo mi to srdce, môj manžel z obrazovky a z divadla, môj kamarát, s ktorým som sa poznala 50 rokov navždy odišiel,“ vyjadrila sa herecka Tina Malone. „Zomrel ďalší úžasný, milý a talentovaný priateľ. Jake nám bude veľmi chýbať. Vždy som miloval jeho vystúpenia,“ vyjadril sa rádiový spíker Pete Price. Česť jeho pamiatke!

Jake Abraham (vľavo) zomrel vo veku 56 rokov.
Zobraziť galériu (2)
Jake Abraham (vľavo) zomrel vo veku 56 rokov.  (Zdroj: 1999 Gramercy Pictures)

Viac o téme: Jake Abraham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu