Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

SMUTNÁ SPRÁVA! Krásna mama Carol zo seriálu Krok za krokom zomrela... Suzanne Somers (†76) prehrala boj s rakovinou

Suzanne Somers fanúšikovia seriálu Krok za krokom milovali.
Suzanne Somers fanúšikovia seriálu Krok za krokom milovali.

LOS ANGELES - Odišla na večnosť! Zo sveta šoubiznisu prišla veľmi smutná správa. A to, že herečka Suzanne Somers, ktorá sa preslávila účinkovaním v obľúbenom seriáli Krok za krokom, zomrela. Slávna blondínka by 16. októbra mala 77. narodeniny.

Seriál Krok z krokom sa v našich končinách už roky teší veľkej popularite. Jeho neodmysliteľnou súčasťou je aj krásna mamina Carol. Tú stvárnila herečka Suzanne Somers, ktorej nikdy nechýbal úsmev na tvári a aj v zrelom veku sa udržiavala v skvelej kondícii. 

Len v lete tohto roka vyšlo najavo, že slávna blondínka opäť zvádza boj s rakovinou. Krásna herečka mala ako tridsiatnička rakovinu kože, ako päťdesiatničke jej diagnostikovali rakovinu prsníka. „Teraz musí čeliť rakovine znova,” priznal v lete jej manžel Alan. 

Smutnú správu o tom, že Suzanne Somers zomrela, potvrdil pre médiá jej publicista. „Zomrela pokojne doma, 15. októbra ráno. Bola obklopená manželom, synom Brucom a najbližšou rodinou,” uviedol pre Page Six. Ako dodal, súkromný pohreb v rodinnom kruhu sa uskutoční budúci týždeň. „Pozostalí ďakujú miliónom jej fanúšikov po celom svete, ktorí ju vrúcne milovali,” uzavrel.   

Viac o téme: Krok za krokomSuzanne SomersSuzanne Somers zomrela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu