Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

SVEDECTVO kamarátky Matthewa Perryho (†54): Bola s ním HODINU pred smrťou... Bol iný!

Matthew Perry Zobraziť galériu (4)
Matthew Perry (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Cez víkend svet zasiahla správa o náhlom úmrtí hviezdy seriálu Priatelia, Matthewa Perryho (†54). Jeho bezvládne telo našiel asistent doma vo vírivke. Ešte krátko pred smrťou bol vraj hrať pickleball. A teraz sa na verejnosť dostalo svedectvo ženy, ktorá ho hrala s ním. Posledný týždeň bol vraj iný!

Seriálový Chandler trávil posledné chvíle svojho života hraním pickleballu. Ide o raketový šport, ktorý pripomína tenis. Spolu s ním ho hrala jeho kamarátka... A porozprávala o tom moderátorovi Billymu Bushovi, ktorý sa o jej svedectvo podelil na sociálnej sieti Instagram. Všimla si vraj, že s obľúbeným hercom niečo nie je v poriadku. 

„V poslednom období bolo jeho najväčšou vášňou hranie pickleballu (názov sa mu nepáčil, ale hru miloval). Hral každý deň a niekedy aj dvakrát. Hovoril som so ženou, s ktorou hral v to ráno, ako každé ráno. Je v šoku, zbožňovala Matta...“ uviedol Bush a potom opísal zvláštnosti, ktoré si jeho kamarátka všimla. Nepripisovala im však vtedy veľkú váhu.

„Povedala, že bol v ten deň a posledný týždeň unavený. Trochu viac, ako zvyčajne. Hral hodinu a potom odišiel domov,“ dodal moderátor. Jeho príspevok okamžite vyvolal špekulácie nad tým, čo bolo príčinou Perryho úmrtia. „Vyzerá to, že mal možno nediagnostikovanú ischemickú chorobu srdca. Fyzická námaha mohla byť pre jeho srdce príliš veľkou záťažou,“ myslí si komentujúci.

Práve preto, aby sa zistila skutočná príčina hercovho úmrtia, bola v nedeľu vykonaná pitva. Jej výsledok však verejnosť zatiaľ nevie. 

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu