Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Smrť Carol (†76) z Krok za krokom: Úmrtný list odhalil PRÍČINU!

Suzanne Somers Zobraziť galériu (2)
Suzanne Somers (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Pred dvomi týždňami zasiahla svet správa o úmrtí herečky Suzanne Somers, ktorú Slováci poznajú ako Carol zo seriálu Krok za krokom. Na večnosť sa pobrala len deň pred svojimi 77. narodeninami. A aktuálne je už známa aj príčina jej úmrtia. Na verejnosť sa totiž dostal jej úmrtný list!

To, že herečka podľahla zákernej rakovine, bolo jasné každému. Už v lete totiž vyšlo najavo, že slávna blondínka opäť zvádza boj s touto chorobou - už tretíkrát. Tentokrát sa jej však zákerná choroba stala osudnou. Potvrdil to aj jej úmrtný list, ktorý sa v týchto dňoch dostal na verejnosť. Informácie z neho priniesol zahraničný plátok The Blast. 

Ako bezprostredná príčina jej smrti sa uvádza "rakovina pŕs s metastázami do mozgu", čo potvrdila aj biopsia. Pitva vykonaná nebola. Úmrtný list však odhalil aj to, že herečka trpela hypertenziou, teda vysokým krvným tlakom, a tiež ju viac ako rok trápil hydrocefalus. To znamená, že sa jej v mozgu, v dutinách a komorách, hromadil nadbytočný mozgovomiešny mok.

Suzanne zomrela 15. októbra o 5:30 ráno, len deň pred svojimi 77. narodeninami. O tri dni neskôr jej rodina usporiadala aj skromný pohreb. Herečka našla svoje miesto posledného odpočinku v Desert Memorial Parku v Catherdral City. Rodina krátko po jej úmrtí symbolicky oslávila aj jej nedožité narodeniny. 

Suzanne Somers
Zobraziť galériu (2)
Suzanne Somers  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Suzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu