Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Carol (†76) z Krok za krokom zomrela deň pred narodeninami: Rodina jej usporiadala OSLAVU... Dojemné VIDEO!

Rodina Suzanne Somers jej usporiadala poslednú oslavu. Zobraziť galériu (4)
Rodina Suzanne Somers jej usporiadala poslednú oslavu. (Zdroj: Profimedia/Instagram S.S.)

LOS ANGELES - V nedeľu večer obletela svet správa o smrti 76-ročnej herečky Suzanne Somers, ktorá sa preslávila ako Carol zo seriálu Krok za krokom. Len deň po úmrtí by plavovláska oslávila 77. narodeniny. A rodina sa rozhodla usporiadať jej poslednú oslavu aj napriek smutným okolnostiam. Video vás dojme!

Len v lete tohto roka vyšlo najavo, že slávna herečka opäť zvádza boj s rakovinou. Plavovláske ešte ako 30-ročnej diagnostikovali rakovinu kože, ako 50-nička bojovala s rakovinou prsníka. „Teraz musí čeliť rakovine znova,“ priznal v lete jej manžel Alan. Bohužiaľ, tentokrát sa jej choroba stala osudnou. Herečka zomrela doma, len deň pred svojimi 77. narodeninami, a bola obklopená najbližšou rodinou. 

A práve tá sa rozhodla aj napriek smutným okolnostiam milovanej Suzanne usporiadať jej poslednú oslavu. Herečke napiekli tortu, zapálili sviečky a všetci jej blízki jej do neba zaspievali Happy Birthday. Na záver nechýbal potlesk... A hoci väčšina prítomných vnímala tento deň ako oslavu jej života, vzhľadom na krátky čas, ktorý od úmrtia uplynul, jej manžel nedokázal skryť dojatie. 

„Ďakujeme za vyjadrovanie lásky a náklonnosti Suzanne. Toľko z vás sa pýtalo, čo môžete urobiť pre podporu našej rodiny. Nejutešujúcim gestom je pre nás počuť, ako Suzanne ovplyvnila vaše životy. Na SuzanneSomers.com sme vytvorili knihu pre vyjadrenie pocty a vemi by sme ocenili, keby ste pridali svoje komentáre. Pomáha nám počuť, ako žije jej dedičstvo lásky vo všetkých z vás,“ napísala rodina k videu. 

Viac o téme: Krok za krokomSuzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu