Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Známa herečka ohúrila postavičkou v bikinách: Je z nej sexi šelma!

Jennifer Metcalfe
Zobraziť galériu (3)
Jennifer Metcalfe (Zdroj: Profimedia)

MARBELLA - Herečka Jennifer Metcalfe (40) si momentálne užíva oddych v španielskom letovisku Marbella, ktoré je obľúbeným miestom mnohých celebrít. Na miestnych plážach sa umelkyňa predviedla v plavkách so zvieracou potlačou, v ktorých miestnym návštevníkom vyrazila dych.

Jennifer Metcalfe je známa hlavne vo svojej rodnej krajine. Svoj herecký talent predviedla napríklad v obľúbených telenovelách Hollyoaks a Emmerdale, ktoré sa vysielajú dlhé desaťročia a v Británii majú veľké množstvo fanúšikov.

Momentálne si však užíva oddych v španielskom meste Marbella, ktoré je v posledných rokoch stále viac populárne. Počas dovolenky sa na miestnych plážach samozrejme predviedla aj plavkách, v ktorých ukázala svoju úžasnú postavu.

Jennifer Metcalfe
Zobraziť galériu (3)
Jennifer Metcalfe  (Zdroj: Profimedia)

Aj vďaka jej neuveriteľnej figúre neustále rastie počet jej fanúšikov, ktorých má momentálne na svojom profile na sociálnej sieti Instagram už viac ako pol milióna. V posledných rokoch však nemala príliš veľa šťastie v láske a aj napriek tomu, že sa s jej menom spájalo viacero známych mien, je v súčasnosti bez oficiálneho partnera. 

Viac o téme: Jennifer Metcalfe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu