Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna kráska potešila paparazzov: Tvár si skrývala, ale... Naservírovala im svoje SEXI TELO!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (4)
Emily Ratajkowski (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Sexepíl z nej sršal na všetky strany! Emily Ratajkowski (32) rozhodne patrí medzi najodvážnejšie hviezdy šoubiznisu. Ako slávna modelka a príležitostná herečka sa svetu už neraz predviedla v Evinom rúchu. Priam samozrejmosťou sú pre ňu tiež odvážne outfity, v ktorých ľuďom neraz vyrazí dych. V jednom takom sa predviedla aj v uplynulých dňoch.

Keď sa Emily Ratajkowski v roku 2018 vydala za producenta menom Sebastian Bear–McClard, takú sexi ženu mu závidel nejeden chlap. Avšak keď vyšlo najavo, že jej bol neverený, hádam žiadna žena by nechcela byť na jej mieste. Dvojica má spolu synčeka a Emily sa po rozchode netajila tým, že krach manželstva ju dosť zasiahol. 

Sexi Emily na chlapov našťastie nezanevrela, avšak v láske sa jej príliš nedarí. Jej meno bolo od rozvodu spájané s viacerými inými mužmi, ale oficiálne nemá po svojom boku žiadneho partnera. Ktovie, možno stretla "toho pravého" uplynulý pondelok, keď sa spoločne s kamarátkou vybrali do nočných ulíc. 

Kráska bola totiž nahodená tak, že ju nešlo prehliadnuť. Na sebe mala priesvitné šaty, ktoré úplne odhaľovali jej bielizeň a dokonale tvarované telo. Dôkazom sú fotky, ktoré sa podarilo spraviť bulvárnym fotografom. Ich prítomnosť a záujem modelku príliš nepotešil a tvár si skrývala rukou. 

Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (4)
Emily Ratajkowski  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu