Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Syn Hugha Hefnera (†91) spomína na svojho otca: V jeho sídle zažil šikanu… Prekvapivé slová o jeho milenkách!

Hugh Hefner, Marston Hefner Zobraziť galériu (2)
Hugh Hefner, Marston Hefner (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Americký podnikateľ Hugh Hefner (†91) prežil posledné dekády svojho života v známom sídle, kde okrem jeho mileniek a personálu bývali aj jeho deti. Jeho syn Marston (33) v najnovšom rozhovore prezradil, že dospievanie v sídle Playboya bolo poriadne náročné a opísal, aký mal vzťah s modelkami, ktoré v ňom bývali.

Marston je druhým najmladším synom Hefnera, ktorého mal s modelkou Kimberley Conrad. V dome, ktorý poznal takmer celý svet, prežil svoje detstvo a aj dospievanie a o tom, ako to v tomto sídle vyzeralo, sa porozprával v podcaste s Holly Madison a Bridget Marquardt, ktoré tam bývali tiež.

Podľa Marstonových slov mu robil zo života peklo hlavne personál, ktorý v dome pracoval. V detstve spolu vychádzali dobre, čo sa však zmenilo, keď začal dospievať. „Personál sa ku mne v istej dobe začal správať veľmi zle. Doslova ma šikanovali. Dávali mi pocítiť, že žijem len z otcovho úspechu. Žiarlili. Alebo si mysleli, že na to majú právo. Cítil som, že tam nepatrím," povedal Marston.

Na svojho otca však spomína v dobrom. „Každý utorok sme spolu hrávali šach. Bol to moment, kedy všetku svoju pozornosť venoval mne. Dával mi lásku a podporoval ma. Keď som ho prvýkrát porazil, tak bol na mňa veľmi pyšný. Vôbec sa nehneval, mal obrovskú radosť. Tieto momenty sú moje najobľúbenejšie," doplnil Hefner.

Mnohých zaujímalo aj to, ako deti mediálneho magnáta vychádzali s milenkami svojho otca. „Väčšinu z nich som mal veľmi rád. Máme spolu veľa krásnych spomienok. Raz sme išli spoločne v limuzíne pozrieť vianočnú výzdobu a mali sme vianočné pečivo. Milujem tieto spomienky, cítili sme sa ako rodina," spomínal Marston so slzami v očiach.

Viac o téme: Marston Hefner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu