Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Začiatok turné sprevádza jeden škandál za druhým... Madonna (65) čelí HNEVU fanúšikov a mastnej POKUTE!

Madonna Zobraziť galériu (2)
Madonna (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Svojej povesti nezostala nič dlžná. Očakávané turné hviezdnej Madonny (65) je v plnom prúde a samozrejme je okolo neho poriadne rušno. Okrem tradične kontroverznej šou sa však fanúšikovia sťažujú na jej neskoré príchody a navyše jej hrozí poriadne mastná pokuta za to, že porušila miestne nariadenia.

Koncertná šnúra ikonickej speváčky musela byť odložená kvôli jej vážnym zdravotným problémom. O to viac sa však jej fanúšikovia tešili, keď oznámila, že sa turné neruší. Jeho premiéra prebehla počas víkendu v Londýne a to, čo mnohí čakali, je dnes realitou. Obe vystúpenia totiž vyvolali poriadne vášnivé diskusie.

Madonna
Zobraziť galériu (2)
Madonna  (Zdroj: SITA)

Viacerí fanúšikovia však zostali sklamaní. Štipku kontroverzie čakal zrejme každý, kto túto speváčku pozná. Polonahí tanečníci a tanečníčky tak neboli až takým prekvapením. Madonna však prišla na oba koncerty s meškaním, čím sa posúval celý program.

V nedeľu boli navyše fanúšikovia naštvaní ešte viac. Posledné 4 piesne, ktoré mali zaznieť, totiž vôbec nezahrala a svoju šou tak poriadne skrátila. Tá tak skončila o 23:00 a navyše jej za tento koncert hrozí aj poriadne mastná pokuta, ktorá sa môže vyšplhať až  do výšky 345-tisíc eur.

V Londýne totiž musia podľa miestnej vyhlášky skončiť všetky akcie, ktoré sa konajú v uzavretých halách, skončiť o 23:00. Výnimkou je však nedeľa, kedy musí byť dodržiavaný nočný kľud už o pol hodinu skôr. To samozrejme nebolo dodržané a začiatok turné tak sprevádzajú skôr negatívne emócie. Kvôli 30 minútam, ktorými porušila nariadenie mesta, môže navyše prísť o poriadny balík peňazí.

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu