Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Stav hviezdnej Madonny: Nie je na tom dobre... Trpké priznanie fanúšikom!

Madonna Zobraziť galériu (2)
Madonna (Zdroj: Instagram)

ANTVERPY - Legendárna speváčka Madonna (65) sa počas víkendu predstavila v belgickom meste Antverpy v rámci svojho turné. Toto vystúpenie sa odohralo len týždeň po začiatku jej koncertnej šnúry, no umelkyňa oznámila, že sa necíti vôbec dobre. Okrem toho fanúšikom prezradila, čo prežíva len pár mesiacov od momentu, keď takmer prišla o život.

Počas minulého týždňa sme vás na topkách informovali o začiatku očakávaného turné Madonny, ktoré odštartovalo v Londýne. Úvodné koncerty v britskej metropole samozrejme neprebehli bez kontroverzie a speváčka okrem svojich fanúšikov nahnevala aj obyvateľov mesta. Za porušenie miestnych nariadení jej totiž hrozí poriadne mastná pokuta.

V nedeľu sa hudobníčka objavila v belgických Antverpách, kde bola ďalšia zastávka jej turné s názvom Celebration Tour. Počas šou sa prihovorila aj prítomným divákom a opísala, aký vplyv na ňu malo to, že počas leta takmer prišla o život kvôli nebezpečnej bakteriálnej infekcii.

Počas neľahkého obdobia myslela aj na svoju matku, ktorá podľahla rakovine, keď mala 33 rokov. „Mala som veľmi zvláštnu myšlienku. Odrazu som cítila súcit s mojou mamou. Rozmýšľala som, ako osamotene sa musela cítiť v nemocnici, keď vedela, že zomrie. Ja som však dostala druhú šancu a som za to veľmi vďačná," povedala Madonna.

Okrem toho však viacerých fanúšikov vystrašila, keďže len týždeň po začiatku turné prezradila, že sa necíti vo svojej koži. „Musím vám povedať, že sa necítim príliš dobre. Ale nemôžem sa sťažovať, pretože žijem. Ďakujem Bohu za moje deti a vás všetkých, ktorí mi posielate lásku a podporu. Veľmi si to vážim. Pred menej než troma mesiacmi som bola v nemocnici, bola som v kóme a ľudia si mysleli, že sa už nepreberiem," povedala speváčka fanúšikom, ktorí jej slová zverejnili na sociálnych sieťach.

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu