Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nový seriál vyvoláva veľké debaty: Hororová dráma nedáva divákom spávať... Je to choré!

The Fall of the House of Usher
Zobraziť galériu (2)
The Fall of the House of Usher (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Fanúšikovia zostali v poriadnom šoku. S blížiacim sa Halloweenom sa dostávajú do popredia filmy a seriáli so strašidelnou atmosférou. Jedným z nich je aj séria s názvom The Fall of the House of Usher, ktorá však bola na niektorých fanúšikov až príliš.

S blížiacim sa halloweenskym obdobím siahajú po hororoch aj diváci, ktorí nepatria k veľkým fanúšikom tohto žánru. To si dobre uvedomujú aj streamovacie platformy a výnimkou nie je ani Netflix, ktorý od štvrtka ponúka svojim divákom hororovú drámu s názvom The Fall of the House of Usher.

8-dielna séria sa okamžite zaradila medzi tie najsledovanejšie programy tejto spoločnosti. Tvorcovia počinu sa inšpirovali rovnomennou poviedkou od Edgara Allana Poea. Pre niektorých divákov bol však tento program až príliš a na sociálnych sieťach uviedli, že po dopozeraní mali nočné mory a problémy so spánkom.

„Na túto sériu sa ďalej dívať nebudem a mal by to spraviť každý, kto nechce mať bezsenné noci," napísal jeden z komentujúcich. „Sledujem tento seriál a hovorím vám, že je to choré. Úmrtia, divoký sex, nevera a hrozivé postavy," doplnil ďalší. Väčšina fanúšikov tohto žánru však hodnotí seriál veľmi pozitívne a dobré hodnotenia dostal aj od kritikov. 

The Fall of the House of Usher
Zobraziť galériu (2)
The Fall of the House of Usher  (Zdroj: Netflix)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu