Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slávny herec unikol smrti len o vlások: Prežil 6 infarktov... 4-krát ho oživovali!

Mark Sheppard
Mark Sheppard (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Americký herec Mark Sheppard (59) mal zrejme najväčšie šťastie jeho života. V piatok totiž skolaboval vo svojom dome a následne prekonal 6 infarktov. Záchranári ho museli až 4-krát oživovať a jeho šance boli prakticky nulové. Aj napriek tomu však prežil a na sociálnych sieťach fanúšikom vysvetlil, čo sa vlastne stalo.

Mark Sheppard je nadaným umelcom, ktorý si svoje meno vybudoval vďaka svojmu hereckému a hudobnému talentu. Zrejme najviac fanúšikov si však získal vďaka účinkovaniu v seriáli Hrozba z temnoty.

O jeho popularite svedčí aj to, že len na sociálnej sieti Instagram má viac ako 1,7 milióna sledujúcich. Tých však počas víkendu doslova šokoval správou o jeho zdravotnom stave. Sheppardovi totiž išlo o život a nebyť jeho manželky a lekárov, už by zrejme nebol medzi živými. 

„Tomuto neuveríte. Včera som sa chystal na stretnutie, keď som v kuchyni náhle skolaboval. Následne som dostal 6 masívnych infarktov a 4 krát ma priviedli spať k životu. Mal som úplne zablokovanú tepnu. Ak by nebolo mojej ženy, záchranárov a úžasného personálu nemocnice, tak by som túto správu nepísal. Moje šance na prežitie boli prakticky nulové. Teraz sa však cítim úžasne," napísal Sheppard.

Viac o téme: Mark Sheppard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu