Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Našla ťažko chorá Brenda z Beverly Hills 90210 po rozvode opäť lásku? FOTO ako DÔKAZ!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (5)
Shannen Doherty (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Fanúšikovia sa zhodujú na tom, že herečka Shannen Doherty (52) je opäť zamilovaná. Umelkyňa, ktorá zvádza boj so zákernou rakovinou, zverejnila na sociálnej sieti Instgram veľavravnú fotku. Pozrite sa, kto jej neverného ex po jej boku nahradil!

Shannen Doherty, ktorá sa do sŕdc mnohých vryla ako predstaviteľka Brendy v kultovom seriáli Beverly Hills 90210, už pár rokov zvádza boj s rakovinou. Ako nedávno prezradila, rozšírila sa jej už aj do mozgu a musela podstúpiť náročnú operáciu. 

Ďalšou krutou ranou, ktorej musela Shannen čeliť, bol krach 11-ročného manželstva s fotografom menom Kurt Iswarienko. Ako vyšlo najavo, svojej žene bol vraj neverný. A hoci by sa mohlo zdať, že po tom všetko brunetka na lásku zanevrie, vyzerá to tak, že opak je pravdou.

V uplynulých dňoch totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila krásnu fotku. Pózuje na nej s blízkym priateľom Chrisom Cortazzom, ktorý akoby ju držal v objatí a na jej tvári žiari úsmev. K fotke dala komentár s textom: „Čas na večeru.” Oveľa zaujímavejšie sú však reakcie jej fanúšikov. Tí sa zhodujú, že medzi dvojicou je určite viac, než len kamarátstvo a sú nadšení z toho, aký krásny pár tvoria. 

Našla ťažko chorá Brenda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu