Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ťažko chorá Shannen Doherty prežíva hrozné obdobie: Čelí nechutným vyhrážkam!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (2)
Shannen Doherty (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Okrem choroby sa musí vysporiadať aj s nepeknými vyhrážkami. Americká herečka Shannen Doherty (52) bojuje s rakovinou a okrem toho musela v nedávnej dobe riešiť aj rozvod. Najnovšie sa jej dokonca prostredníctvom sociálnych sietí začali vyhrážať kvôli jej posledným príspevkom.

Doherty v posledných mesiacoch na svojich sociálnych sieťach zdieľala hlavne príspevky, v ktorých svojim fanúšikom opisovala boj s rakovinou. Okrem toho sa však musela vysporiadať aj s ďalšími ranami osudu, akou bol napríklad krach jej manželstva, ktoré skončilo po 11 rokoch.

V nedávnej dobe však začala vo svojich príbehoch zverejňovať aj svoj pohľad na to, čo sa momentálne deje v Pásme Gazy. Herečka sa totiž postavila na stranu Izraela a odsúdila konanie Hamasu.

To sa však nepáčilo viacerým podporovateľom druhej strany. Tí jej to dali patrične pocítiť a do správ jej posielali výhražné správy. O tejto smutnej situácii informovala samotná Doherty, ktorá o tom napísala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

„Dnešok bol veľmi náročný kvôli očividným a aj nejasným dôvodom. Každý jeden deň sa však pozbieram a dúfam, že to bude lepšie. Že ľudia budú lepší. Okrem toho, že posielam lásku a mier mne samej, tak ich posielam vám všetkým. Dokonca aj tým, ktorí sa mi vyhrážajú. Dúfam, že sa do vašich sŕdc dostane Boh," napísala umelkyňa, ktorú v komentároch podporilo množstvo ľudí.

Shannen Doherty
Zobraziť galériu (2)
Shannen Doherty  (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu