Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Demi Moore vyráža dych aj po 60-tke: V obtiahnutých šatách ukázala bradavky!

Demi Moore Zobraziť galériu (2)
Demi Moore (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Nadšenci módy momentálne upierajú oči do Milána, kde prebiehal tradičný týždeň módy. Ten si nenechali ujsť ani viaceré známe osobnosti, medzi ktorými nechýbala americká herečka Demi Moore (60). Tá sa predviedla v priliehavých šatách, v ktorých poriadne provokovala.

Mesto módy zažíva v týchto dňoch jeden zo svojich najväčších sviatkov. V Miláne sa totiž v uplynulých dňoch konal Milánsky týždeň módy, ktorý už tradične strhol pozornosť takmer celého sveta. To sa samozrejme týka aj slávnych osobností, ktoré si túto udalosť nemohli nechať ujsť.

Jednou z nich je americká herečka Demi Moore, ktorá sa v talianskom meste objavila spolu s celebritným stylistom Bradom Goreskim. Ten sa postaral o to, že umelkyňa ani náhodou nevyzerala na to, že v novembri oslávi svoje 61. narodeniny. Obaja na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram zdieľali video Moore v červených šatách, v ktorých okrem svojej postavy ukázala aj bradavky.

Demi Moore
Zobraziť galériu (2)
Demi Moore  (Zdroj: profimedia.sk)

Outfit, na ktorý by si netrúflo ani mnoho oveľa mladších žien, očaril aj jej sledovateľov. Tí svoje nadšenie vyjadrili v komentároch. „Toto už nie je fér. Ona vyzerá neuveriteľne," napísala jedna z jej fanúšičiek. „Nech urobí čokoľvek, tak vyzerá úžasne," pridala sa ďalšia. „Každým rokom vyzerá lepšie a lepšie," doplnil ďalší obdivovateľ.

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu