Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdna Demi Moore vyráža dych: Svojou postavou ohuruje aj po 60-tke!

Demi Moore Zobraziť galériu (2)
Demi Moore (Zdroj: SITA)

GRÉCKO - Letné počasie momentálne vytiahlo do dovolenkových destinácii aj množstvo známych umelcov, medzi ktorými nechýba ani herečka Demi Moore (60). Tá si v posledných dňoch užívala teplé dni, ktoré ponúka grécke pobrežie a počas oddychu sa predviedla v zelených plavkách.

Pre americkú herečku boli posledné mesiace ako na horskej dráhe. Jej bývalému manželovi Bruceovi Willisovi začiatkom tohto roka diagnostikovali demenciu, avšak v apríli sa ich spoločnej dcére Rumer narodila dcérka, ktorá je zároveň prvou vnučkou tejto dvojice.

Momentálne si však naplno užíva leto a na oddych si vybrala Grécko, kde jej v posledných dňoch spríjemňovalo život miestne more. Väčšinu času pritom trávila na luxusnej jachte, na ktorej už stihla objaviť krásu viacerých ostrovov.

Pritom ju samozrejme spozorovali pozorné oči paparazzov, ktorým predviedla svoju postavu v zelených plavkách. Pri pohľade na tieto zábery je však veľmi ťažko uveriť, že táto známa herečka oslávila na konci minulého roka už svoje 60. narodeniny.

Demi Moore
Zobraziť galériu (2)
Demi Moore  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu