Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dcéra Brucea Willisa prekvapila: Trpela poruchou príjmu potravy... Ukázala, ako vyzerala!

Tallulah Willis Zobraziť galériu (2)
Tallulah Willis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Celému svetu ukázala výsledok svojich problémov. Tallulah Willis (29), ktorá je dcérou Brucea Willisa (68) a Demi Moore (60), sa musela v minulosti vyrovnávať s poruchou príjmu potravy, kvôli čomu drasticky schudla. V najnovšom príspevku ukázala, ako vyzerala počas tohto náročného obdobia.

Tallulah Willis prehovorila po prvýkrát o svojich problémoch s príjmom potravy v roku 2014 a podľa jej slov ich spôsobili slová viacerých ľudí, ktorí často narážali na jej výzor.Verejne vtedy priznala, že male len 43 kilogramov.

Tallulah Willis
Zobraziť galériu (2)
Tallulah Willis  (Zdroj: Profimedia)

Po druhýkrát sa u nej tento nezdravý prístup k jedlu prejavil počas minulého roka, kedy sa rozišla so svojím snúbencom. Následne jej však pomohli jej rodičia, ktorí ju poslali do liečebného zariadenia, kde jej diagnostikovali aj hraničnú poruchu osobnosti.

Dnes to však vyzerá tak, že s jej zdravotnými problémami bojuje úspešne. V jej najnovšom príspevku na sociálnej sieti dokonca ukázala svoje fotky z obdobia, kedy mala spomínané problémy a jej fanúšikovia to v komentároch veľmi ocenili. 

Viac o téme: Tallulah Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu