Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda darovala bezdomovcovi VLASTNÉ tenisky: Vyzula sa a… Och, boli mu malé!

Jennifer Garner Zobraziť galériu (2)
Jennifer Garner (Zdroj: Profimedia)

KALIFORNIA - Tá žena musí byť svätica! Reč je o hereckej hviezde Jennifer Garner (51), ktorú paparazzi nafotil, ako sa snaží pomôcť bezdomovcovi na invalidnom vozíku. Vyzula svoje vlastné tenisky a snažila sa ich mužovi obuť. Bohužiaľ, boli malé... Napokon to však vyriešila inak!

Galéria: Jennifer Garner je krásna žena

Jennifer Garner má srdce na správnom mieste. Dokázala to v pondelok, keď sa na parkovisku v Santa Monica Beach v Kalifornii pristavila pri bezdomovcovi na invalidnom vozíku. Najprv mu cez okienko odovzdala tašku plnú základných vecí... V tom momente si však uvedomila, že muž je bez topánok. A vtedy urobila niečo, čo by zrejme nespravil každý. 

Vystúpila z auta, čupla si a bezdomovcovi začala navliekať ponožky. Hneď potom si vyzula vlastné topánky a snažila sa mu ich obuť. Boli však príliš malé. Jennifer sa však nevzdala a keď v diaľke zbadala fotografa, neváhala. „Akú veľkosť máš nohy?“ spýtala sa podľa PageSix opakovane. „Môžem mu kúpiť tvoje topánky? Potrebuje topánky,“ pokračovala Jennifer. 

Paparazzi tiež neváhal a s radosťou sa vyzul s tým, že víťazka Zlatého glóbusu mu za topínky platiť nemusí. A neznámemu mužovi pridal aj prikrývku, ktorú mal v aute. 

Hviezda darovala bezdomovcovi VLASTNÉ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer Garner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu