Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezda v spoločnosti v odvážnom outfite: Nakupovala si v SEXSHOPE? Toto NIE SÚ šaty!

Cardi B svojim outfitom šokovala. Zobraziť galériu (7)
Cardi B svojim outfitom šokovala. (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - V utorok večer sa v New Yorku odovzdávali ceny MTV Video Music Awards. Galavečera sa každý rok zúčastní každý, kto vo svete šoubiznisu niečo znamená. Chýbať preto nemohla ani speváčka Cardi B (30). No, aby si zabezpečila pozornosť, vsadila na skutočne odvážny kúsok. Fúha, nakupovala si v sexshope?

Na Slovensku je stále zaužívané, že ak človek ide do spoločnosti, snaží sa zahaliť všetko, čo zahalené má byť. V zahraničí však čoraz viac známych osobností ide cestou nahoty. Najmä tie, ktoré chcú, aby sa o nich písalo. K takým zjavne patrí aj speváčka Cardi B. Svedčí o tom jej outfit, ktorý si zvolila na odovzdávanie cien MTV Video Music Awards. 

Na sebe mala zvláštny sieťovaný elastický kúsok, niečo ako roztrhanú silónku, ktorá sa tvárila ako šaty. Toto však od normálneho outfitu má na míle ďaleko. Ani perlové reťaze, ktoré mala na na "módnom kúsku" prišité, z neho plnohodnotné oblečenie neurobilo. Cardi sa zjavne pomýlila a namiesto obchodu s oblečením, nakupovala v sexshope. Veď pozrite sami! 

Hviezda v spoločnosti v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Cardi B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu