Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Šokujúca PREMENA Drew Barrymore: Z tety v okuliaroch... Wau, OMLADLA o 20 rokov!

Drew Barrymore Zobraziť galériu (3)
Drew Barrymore (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Drew Barrymore verejnosti predstavovať nemusíme. V šoubiznise pôsobí doslova od útleho detstva. A celý život ju fanúšikovia poznali s blond vlasmi. V posledných rokoch však dáva prednosť tmavším odtieňom. Aktuálne si ju zobrala do parády vizážistka, ktorá s ňou narobila divy. Herečka vyzerá, akoby cestovala v čase. Wau, omladla o 20 rokov!

Herečka Drew Barrymore si zahrala v množstve filmov. Ešte ako malé dievčatko zažiarila v E-T- Mimozemšťanovi, v roku 2000 prišiel do kín film Charlieho anjeli a v roku 2003 jeho pokračovanie. A práve na premiére druhej časti sa herečka objavila s blond vlasmi, sexi mejkapom a tričkom s nápisom "môj priateľ nie je v meste".

Drew Barrymore by ste v súkromí zrejme ani nespoznali.
Zobraziť galériu (3)
Drew Barrymore by ste v súkromí zrejme ani nespoznali.  (Zdroj: Profimedia)

Uplynulo viac ako 20 rokov... A hoci v poslednom období bola Drew verná tmavým vlasom a mimo kamier vyzerala ako šedá myška s veľkými okuliarmi na očiach, stále zo seba vie urobiť sexi kočku. A dokonca o 20 rokov mladšiu. Dôkazom je najnovšie video, ktoré herečka zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Vizážistka ju nalíčila, na hlavu nasadila blond parochňu a... Wau, ona cestuje v čase?!

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu