Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najbohatší muž sveta 11-násobným OTCOM: Dieťa dostalo opäť BIZARNÉ MENO!

Elon Musk je 11-násobným otcom. Zobraziť galériu (2)
Elon Musk je 11-násobným otcom. (Zdroj: SITA/Angela Piazza/Corpus Christi Caller-Times via AP)

LOS ANGELES - Elon Musk (52) má veľkú rodinu - 11 detí mu porodili 3 ženy. A posledné dieťa prišlo na svet v úplnej tajnosti. Nevie sa kedy sa narodilo, len to, že jeho matkou je boháčova ex Grimes (35) a že má opäť poriadne bizarné meno!

Doteraz tajenú novinku šéf spoločnosti Tesla prezradil vo svojej novej biografii. Dieťa vraj dostalo meno Techno Mechanicus a miliardárovi ho porodila jeho bývalá priateľka, kanadská umelkyňa Grimes. Viac informácií zatiaľ o Muskovom najmladšom potomkovi nie je známych. 

Elon Musk
Zobraziť galériu (2)
Elon Musk  (Zdroj: Twitter/Elon Musk)

Dvojica má okrem Techna Mechanicusa ďalšie dve deti. V roku 2020 sa im narodil syn, ktorému dali bizarné meno X Æ A-12 a o rok neskôr prišla na svet prostredníctvom náhradnej matky dcéra Exa Dark Sideræl. Musk a Grimes sa prvýkrát na verejnosti predstavili v roku 2018 na Met Gala. V septembri 2021 však oznámili rozchod a nevie sa, či sa opäť dali dokopy. 

Miliardár má dokopy 11 detí s tromi ženami. Prvý syn Nevada, ktorého mal s exmanželkou Justine Wilson, zomrel ako 10-mesačný na syndróm náhleho úmrtia. V roku 2004 sa dvojici narodili dvojičky Griffin a Xavier a v roku 2006 trojčatá Damian, Saxon a Kaie. Okrem nich má Musk ďalšie dvojičky s riaditeľkou operácií špeciálnych projektov spoločnosti Neuralink Shivon Zilis. Narodili sa v roku 2021.

Viac o téme: Elon Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu