Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Promi pár šokoval dieťaťom X Æ A-12: Tu je vysvetlenie najdivnejšieho mena na svete!

Elon Musk so svojim najmladším potomkom. Zobraziť galériu (7)
Elon Musk so svojim najmladším potomkom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ich dieťatko je už na svete! Miliardár Elon Musk (48) je už hrdým šesťnásobným otcom. Najmladšieho potomka mu porodila speváčka Grimes (32). Výberom mena, ktoré znie XÆA-12 šokovali celý svet. Novopečená mamička už prezradila, čo ovplyvnilo ich voľbu.

Elon Musk a kanadská speváčka Claire Elise Bucher, vystupujúca pod umeleckým menom Grimes. potvrdili svoj vzťah na Met Gala v roku 2018. Začiatkom tohto roka zverejnila umelkyňa na sociálnych sieťach pomerne zvláštnu fotku, ktorou svetu oznámila, že nosí pod srdcom ich dieťatko.

Elon Musk a Grimes
Zobraziť galériu (7)
Elon Musk a Grimes  (Zdroj: SITA)

Miliardár má už päť synov z manželstva s prvou manželkou Justine Wilson. Aj teraz sa mu narodil chlapček. „Mamička a bábätko sú v poriadku,“ napísal Elon k fotke s bábätkom, ktorú zverejnil na twitteri. Zároveň prezradil, že s partnerkou mu dali meno X Æ A-12.

Elon Musk so synčekom, ktorý dostal meno X Æ A-12.
Zobraziť galériu (7)
Elon Musk so synčekom, ktorý dostal meno X Æ A-12.  (Zdroj: Instagram)

Mnohi ľudia zostali šokovaní a niet pochýb, že toto meno možno smelo zaradiť medzi tie najdivnejšie. Grimes už pred pôrodom naznačila, že pôjde o výstrednosť. „Všetci, ktorým som povedala, aké meno sme vybrali, tak reagovali, že je to hrôza a smiali sa mi. Podľa mňa je to ale geniálna voľba,” uviedla umelkyňa v rozhovore pred pôrodom. 

Zrejme každý si kladie otázku, aký má toto meno význam a čo znamená. Vysvetlenie poskytla na twitteri samotná mamička. „X - je neznáma premenná, Æ - v mojom elfskom pravopise to je Ai (láska alebo umelá inteligencia), A-12 - predchodca SR-17 (naše obľúbené lietadlo). Žiadne zbrane, žiadna obrana, len rýchlosť. Skvelé do bitky, ale nenásilné. A - Archaniel - moja obľúbená pieseň,“ uviedla Grimes.   

Ak náhodou stále nechápavo krútite hlavou, nie ste v tom sami. Fanúšikovia vedú pomerne búrlivé debaty a spoločnými silami dospeli k záveru, že chlapčeka zrejme rodičia budú volať Ash Archangel. Æ sa vyslovuje ako Ash a lietadlo A-12 malo prezývku Archangel. 

Viac o téme: GrimesElon Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu